Forum

Najtańsze domeny oraz najtańsze odnowienia domen ceny brutto!

Zarejestruj swoją domenę!
WWW. 

Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Fenomen poezji śpiewanej.
(1 wejść) (1) Gość
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 12
TEMAT: Fenomen poezji śpiewanej.
Fenomen poezji śpiewanej. 2 lat(a), 4 mies. temu Oklaski: 0
Witam,
Niedługo muszę podjąć decyzję co do tematu prezentacji maturalnej z języka polskiego. Chciałam wybrać jakiś ciekawy temat i wpadłam na ten dotyczący poezji śpiewanej. Tylko boję się, że nie zbiorę wystarczająco dużo informacji( już trochę znalazłam... niestety ciągle za mało). I chciałabym poprosić o pomoc.
Nie chodzi mi o konkretne zespoły (tego rodzaju informacji mam dużo) lecz o jakieś artykuły, strony internetowe mówiące ogólnie o poezji śpiewanej.
Byłabym bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam

Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
papercut (Użytkownik)
zuch
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Reply Quote

O:Fenomen poezji śpiewanej. 2 lat(a), 3 mies. temu  
hej, nie wiem na jaki temat w koncu sie zdecydowalas, jednak ja postawilam mimo wszytsko na poezji, mimoze tak samo jak Ty borykalam sie z lieteratura przedmiotu, bo widze jaką posiadam musi byc przeciez poparta. Jedyne co znlazłam to rozprawa nad wplywem literatury na muzyke Michała Głowińskiego, zawsze tez mozna posilkowac slownikiem motywow lietrackich:) Pozdrawiam:)

Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Kaś (Gość)

Reply Quote

O:Fenomen poezji śpiewanej. 2 lat(a), 2 mies. temu Oklaski: 0
Witam serdecznie ja również wybrałam poezję śpiewaną jako temat na ustny jeżyk polski. strasznie się boję tego tematu... muszę dużo szukać, bardzo ciężko jest znaleźć jakąkolwiek książkę na ten temat... a co dopiero gdziekolwiek kopić. z miła chęcią posłucham się Waszych rad

Wpisz kod   
ooonnaaa (Użytkownik)
zuch
graphgraph
Reply Quote

A znalazłaś już coś?? Mogłabyś jakieś namiary dać? Bo ja niestety jeszcze narazie bardzo uboga w materiały jestem.

Wpisz kod   
papercut (Użytkownik)
zuch
graphgraph
Reply Quote

no coś Ty właśnie nic... a jak coś będę miała to Ci prześle i mam nadziej,że Ty również jak coś będziesz miał/miała coś to podeślij

Wpisz kod   
ooonnaaa (Użytkownik)
zuch
graphgraph
Reply Quote

O:Fenomen poezji śpiewanej. 1 Rok, 11 mies. temu  
Widzę, że nie jestem sama. Również mam temat związany z poezją śpiewaną i niestety okazuje się, że jest ciężko. Jak sama coś znajdę to podam namiary. Powodzenia

Wpisz kod   
Evan (Gość)

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 12